spoon

TÝDENNÍ MENU

 

19.11. – 23.11.2018

cena menu  90,-

 

cena 1/2 menu  63,-

Pondělí:

Polévka Čočková
I: Vepřový steak na žampionech, hranolky
II: Kuřecí Kung-pao, čínské nudle (rýže)
III: Hovězí vařené, koprová omáčka, houskové knedlíky
IV: Srbské rizoto se sýrem, okurek

Úterý

Polévka: Zeleninová jarní
I: Holandský řízek, bramborová kaše
II: Vepřový perkelt, těstoviny (knedlíky)
III: Pikantní játra, hranolky (rýže)
IV: Zapečené těstoviny, moučník

Středa

Polévka: Brokolicový krém
I:
Kuřecí steak po zahradnicku, vařené brambory (hranolky)
(s mrkví, hráškem a kukuřicí)
II: Vepřová plec, listový špenát, brambory
III: Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka
IV: Tortila s kuřecím masem

Čtvrtek..

Polévka: Vývar s nudlemi a zeleninou
I: Mexický vepřový steak, americké brambory
II: Bramborové knedlíky s uzeným masem ,zelí
III: Tagliatele s kuřecím masem a sušenými rajčaty
IV: 139,- Krůtí steak, pečená brambora, bylinkový dip

Pátek

Polévka: Frankfurtská
I: Smažený kuřecí řízek, mačkané brambory
II: Hovězí stroganov, rýže (knedlíky)
III: Lívanečky s lesním ovocem a zakysanou smetanou
IV: 139,- Bažant na slanině, šťouchané brambory