spoon

TÝDENNÍ MENU

 

18.3. – 22.3.2019

V době od 11:00 do 13:00
podáváme pouze obědové MENU

 

Pondělí:

Polévka Zelná s uzeninou
I: Bratislavské plecko, těstoviny (houskové knedlíky) 95,- Kč
II: Játra na roštu, opékané brambory, tatarská omáčka 95,- Kč
III: Kuřecí steak Caprese, smažené bramborové hranolky 112,- Kč

Úterý

Polévka: Kmínová s vejci
I: Vepřový guláš, houskové knedlíky 95,- Kč
II: Kuřecí medailonky se sýrovou omáčkou, smažené bramborové hranolky 95,- Kč
III: Grilovaný hermelín s brusinkami, americké brambory 112,- Kč

Středa

Polévka: Fazolová
I: Holandský řízek, bramborová kaše, okurek 95,- Kč
II: Pečená krkovice, dušené zelí, houskové knedlíky 95,- Kč
III: Kuřecí špíz, smažené bramborové hranolky, tatarská omáčka 112,- Kč

Čtvrtek..

Polévka: Vývar s masem a nudlemi
I: Zvěřinové biftečky na smetaně, houskové knedlíky 95,- Kč
II: Zvěřinové biftečky po revírnicku, smažené bramborové hranolky 95,- Kč
III: Kuřecí steak na žampionech, vařené brambory 95,- Kč
IV: Vepřový kotlet, sázené vejce, opékané brambory 112,- Kč

Pátek

Polévka: Kulajda
I: Brněnský řízek, mačkané brambory, okurek 95,- Kč
II: Bramborové šišky s mákem a máslem 95,- Kč
III: 1/2 Grilované kuře, chléb (vařené brambory) 112,- Kč