spoon

TÝDENNÍ MENU

 

23.1. – 27.1.2017

cena menu  85,-

 

cena 1/2 menu  58,-

Dále vám nabízíme výběr asi ze 150 jídel v našem jídelním lístku.

Pondělí

Polévka: Kmínová
I. Vepřový flamendr, smažené hranolky (dušená rýže)
II: Smažené filé, bramborový salát
III: Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky
IV: Kuřecí steak na žampionech, vařené brambory

Úterý

Polévka: Italský vývar s těstovinami a zeleninou
I: Vepřové ražniči, opečené brambory, tatarka
II: Kuřecí na paprice, houskové knedlíky (těstoviny)
III: Pikantní játra, smažené hranolky (dušená rýže)
IV: Francouzské brambory, zelný salát

Středa

Polévka: Žampionová
I: Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarka
II: Vepřový perkelt, dušená rýže (houskové knedlíky)
III: Mexické fazole, opečená klobása, chléb
IV: Tagliatele s kuřecím masem a špenátem

Čtvrtek

Polévka: Kulajda
I: Vepřová roláda, bramborová kaše, okurek
II: Masové kuličky, rajská omáčka, houskové knedlíky
III: Vepřová kotleta s anglickou slaninou, americké brambory
IV:109,- Kuřecí steak s tříbarevným pepřem, vařená kukuřice,

Pátek

Polévka: Ruský boršč
I: Smažený kuřecí řízek, vařené brambory
II: Výpečky z divočáka, zelí, houskové a bramborové knedlíky
III: Meruňkové knedlíky přelité jogurtem
Kynuté knedlíky s povidly a vanilkový krémem
IV: 109,- Vepřová panenka plněná listovým špenátem,mačkané brambory s cibulkou