spoon

TÝDENNÍ MENU

 

29.5. – 2.6.2017

cena menu  85,-

 

cena 1/2 menu  58,-

Dále vám nabízíme výběr asi ze 150 jídel v našem jídelním lístku.

Pondělí:

Polévka Zeleninová jarní
I: Vepřový flamendr, bramboráčky (hranolky)
II: Kuřecí na paprice, těstoviny (knedlíky)
III: Pečená vepřová kotleta, bramborová kaše
IV: Těstovinový salát s kuřecím masem

Úterý

Polévka: Brokolicový krém
I: Smažený sýr, vařené brambory, tatarka
II: Vepřová plec(sázené vejce) fazolky na kyselo, vařené brambory
III: Vepřový steak na česneku, opečené brambory
IV: Bulgurové "rizoto" s kuřecím masem

Středa

Polévka: Vývar s nudlemi
I: Vepřový ptáček, dušená rýže
II: Kuřecí steak s rajčetem a sýrem, hranolky (brambory)
III: Špagety po uhlířsku (se slaninou a vejcem)
IV: Francouzské brambory, moučník

Čtvrtek..

Polévka: Cibulačka s chlebem
I: Vepřové medailonky s dijonskou omáčkou, hranolky
II: Pikantní jatýrka, smažené hranolky(rýže)
III: Vepřový vrabec, dušená kapusta, brambory
IV:109,- Panenka s bylinkovou omáčkou, steakové hranolky
V: Penne se smetanovou omáčkou, kuřecím masem a zeleninou

Pátek

Polévka: Čočková
I: Gordon, bleu, vařené brambory
Smažený vepřový řízek, bramborová kaše
II: Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže (knedlíky)
III: Jahodové knedlíky s tvarohem
IV:109,- Líčka na víně, špekové knedlíky