spoon

TÝDENNÍ MENU

 

29.8. – 2.9.2016

cena menu  85,-

 

cena 1/2 menu  58,-

Dále vám nabízíme výběr asi ze 150 jídel v našem jídelním lístku.

Pondělí

Polévka: Vývar s nudlemi
I. Kuřecí nudličky s pórkem a žampiony, hranolky (rýže)
II: Guláš z divočáka, houskové knedlíky (topinky)
III: Moravská jehla, vařené brambory, tatarka
(šunka a sýr na špejli, obalené a usmažené)
IV: Zeleninový salát s balkánským sýrem, tousty

Úterý

Polévka: Bramborová
I: Kuřecí steak se sýrovou omáčkou, smažené hranolky
II: Pečená vepřová plec, kysané zelí, bramborové a houskové knedlíky
III: Pikantní játra, dušená rýže (hranolky)
IV: Tortila s vepřovým gyrosem

Středa

Polévka: Uzená s kroupami
I: Kuřecí stehno s nádivkou, dušená rýže
II: Vepřový steak s baby karotkou, vařené brambory
III: Taglitatele s listovým špenátem a kuřecím masem

Čtvrtek

Polévka: Kulajda
I:

Smažený holandský řízek,bramborává kaše

II: Vepřový steak s dijonskou omáčkou, americké brambory
III: Mexické fazole, opečená klobása, chléb, okurek
IV: 109,- Vídeňská roštěná, opečené brambory, tatarka

Pátek

Polévka Boršč
I: Vepřový řízek, bramborový salát
II: Zvěřinové biftečky na smetaně, houskové knedlíky
III: Zvěřinové biftečky po revírnicku, smažené hranolky
IV: Kynuté knedlíky s ovocem