spoon

TÝDENNÍ MENU

 

19.2. – 23.2.2018

cena menu  85,-

 

cena 1/2 menu  58,-

Dále vám nabízíme výběr asi ze 150 jídel v našem jídelním lístku.

Pondělí:

Polévka Krupicová s vejcem
I: Vepřový flamendr, smažené hranolky (rýže)
II: Kuřecí steak s hlívou ústřičnou, smažené hranolky
III: Vepřová plec, fazolové lusky na kyselo, vařené brambory
IV: Americké brambory s česnekem a kukuřicí

Úterý

Polévka: Bramborová
I: Vepřové medailonky se slaninou, hranolky
II: Smažené filé, bramborový salát
III: Kuřecí na paprice, těstoviny (knedlíky)
IV: Krupeto s vepřovým masem a sýrem

Středa

Polévka: Fazolová
I: Vepřový ptáček, dušená rýže
II: Špagety s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
III: Smažené kuřecí paličky, bramborová kaše
IV: Francouzské brambory, moučník
V: Kuřecí játra se žampiony a mandlemi, hranolky (rýže)

Čtvrtek..

Polévka: Cibulačka
I: Dušený špenát, vepřový vrabec, bramborové knedlíky
II: Kuřecí medailonky s hermelínem, smažené hranolky
III: Mexické fazole, opečená klobása, chléb
IV: 119,- Líčka na víně, karlovarské knedlíky

Pátek

Polévka: Gulášová
I: Vepřový řízek, bramborový salát
II: Hovězí stroganov, dušená rýže (knedlíky)
III: Staročeské palačinky ( s povidly a mákem)
Kynuté knedlíky s meruňkami
IV: 119,- Krůtí steak s koprovým dipem, krokety