spoon

TÝDENNÍ MENU

 

20.2. – 24.2.2017

cena menu  85,-

 

cena 1/2 menu  58,-

Dále vám nabízíme výběr asi ze 150 jídel v našem jídelním lístku.

Pondělí

Polévka: Hovězí s nudlemi
I. Kuřecí řízek v bramboráku, zeleninová obloha
II: Vepřový steak baby karotkou, vařené brambory
III: Drůbeží jatýrka s mandlemi, dušená rýže (hranolky)
IV: Čočkový salát se sázeným vejcem, vícezrné pečivo

Úterý

Polévka: Zabijačková, Bramborová
I: Kuřecí steak s nivou, smažené hranolky
II: Zbojnická roláda,bramborová kaše
III: Jitrnicový a jelitkový prejt, vařené brambory
IV: Kuskus s kuřecím masem, zeleninou a parmezánem, červená řepa

Středa

Polévka: Hrachová s opraženou houskou
I: Čevapčiči, opečené brambory
II: Hovězí vařené , koprová omáčka, houskové knedlíky
III: Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka
IV: Kuřecí křidýlka na salátu s pikantní omáčkou, černý chléb

Čtvrtek

Polévka: Jarní s vejcem
I: Vepřový vrabec, dušený špenát, bramborové knedlíky
II: Maminčino kuře, těstoviny
III: Kuřecí stehno ala bažant, hrášková rýže
IV:109,- Pstruh na másle, vařené brambory
V: Vepřový gyros, opečené nudle

Pátek

Polévka: Frankfurtská
I: Godron bleu, šťouchané brambory
Smažený vepřový řízek, bramborový salát


II: Vepřový perkelt, houskové knedlíky (rýže)
III: Kynuté knedlíky s povidly a vanilkovou omáčkou
Kynuté knedlíky s povidly, tvarohem a šlehačkou
IV: 109,- Líčka na kořenové zelenině, bramborová kaše