spoon

TÝDENNÍ MENU

 

5.12. – 9.12.2016

cena menu  85,-

 

cena 1/2 menu  58,-

Dále vám nabízíme výběr asi ze 150 jídel v našem jídelním lístku.

Pondělí

Polévka: Gulášová
I. Kuřecí řízek v těstíčku, bramborová kaše
II: Vepřový flamendr v bramboráku
III: Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže (knedlíky)
IV: Zapečené brambory se zeleninou a smetanou

Úterý

Polévka: Zabíjačková s kroupami
I: Vepřový vrabec, dušený špenát, bramborové knedlíky
II: Kuřecí medailonky s hermelínem, smažené hranolky
III: Pikantní játra, dušená rýže (hranolky)
IV: Burgul se zeleninou a kuřecím masem

Středa

Polévka: Bramborová
I: Zbojnický vepřový steak, smažené hranolky
II: Smažené filé, bramborový salát
III: Zabijačkový talíř, chléb, křenové zelí
IV: Čočka na kyselo, selské uzené, chléb, okurek

Čtvrtek

Polévka: Krupicová s vejcem
I: Grilovaný hermelín, smažené hranolky, tatarka
II: Kuřecí stehno s nádivkou, dušená rýže
III: Bratislavská vepřová plec, těstoviny(knedlíky)
IV: Plněný bůček, šťouchané brambory

Pátek

Polévka: Zelná
I: Kuřecí řízek, vařené brambory
II: Guláš z divočáka, houskové knedlíky (bramboráčky)
III: Staročeské palačinky s povidly a mákem
IV: Hovězí na víně, špekové knedlíky